TAO training


Wil jij meer invloed op je leven? 

 

Ben je benieuwd hoe je op een veilige, duurzame en positieve wijze meer invloed krijgt op je gezondheid, vitaliteit en emotionele balans?

TAO training reikt je, via online modules, stapsgewijs de tools aan.

 

 

 

- Je gaat leven in plaats van je te laten leven!  -

 


Opbouw van de ONLINE MODULES

 

De training is opgebouwd uit verschillende modules. Je begint bij de basismodules. Deze hebben als doel:

  1. meer ontspanning te ervaren en meer stressvrij te leven, te leren over de verschillende vormen van bewustzijn en over het innerlijk landschap (Module 1);
  2. je vitaliteit en je uitstraling te vergroten, zelfliefde & zelfgenezing te vergroten door zelfbeminning (‘medicijn maken’), stuwing te laten ontstaan en om je voelsbewustzijn en orgastische vermogens toe te laten nemen (Module 2);
  3. je emotionele en mentale balans te vergroten, harmonieuze relaties te krijgen en meer vrijheid van keuze en handelen te hebben (Module 3)

Vanuit deze basistraining kun je nog verder op het Taoïstische pad. Zoals het ontwikkelen van Parelbewustzijn; je kunnen ankeren in het oog van de storm en het hebben van een permanent stukje non-polaire wijsheid (Module 4). 

 

Alleen al het volgen van de eerste Module, kan een doel op zichzelf zijn en een positieve invloed hebben op je leven!


Live bijeenkomsten

 

Praktijk Natuurbewustzijn biedt optioneel extra ondersteuning en verdieping bij het volgen van de TAO training. Per online module worden 2 live bijeenkomsten georganiseerd in de omgeving van Hilversum. 

Neem contact op met Iris als je hier interesse in hebt.


CHI KUNG

 Chi kung heeft zijn wortels in de traditionele Chinese geneeskunde en zijn oorsprong in het Taoïsme. Het is dan ook een belangrijk en onmisbaar onderdeel van TAO training. 

 

De beoefening van Chi Kung is voor iedereen toegankelijk.  Chi Kungs zijn zachte milde bewegingen met een diep en krachtig effect op je gezondheid en welbevinden. 

 

Chi Kung:

 

  • verbindt je hoofd weer met je lichaam
  • helpt je ontstessen en te relaxen
  • geeft je meer energie! 

In de NIA studio Naarden geeft Iris elke dinsdagavond van 20:00-21:15 uur Chi Kung les met afsluitend een geleide meditatie.  De lessen worden op speelse wijze gegeven en afgestemd op de groep. Kom gerust een keer meedoen met een PROEFLES.