Reading


Tijdens een reading wordt je energie ‘gelezen’. Iedereen heeft deze energie in en om zich heen. Het energieveld om je heen is je aura. In je lichaam zitten energiepunten, dit zijn je chakra's. In je energie heb je heel veel informatie, je "eigen weten". Doordat we vaak in ons hoofd zitten en gewend zijn aan een verstandelijke benadering, is het soms moeilijk bij deze informatie te komen. Door de reader wordt tijdens de reading, d.m.v. heldere waarneming, contact gemaakt met jouw informatie. Er wordt beschreven wat zichtbaar is in je energie. Het gaat erom wat op dit moment voor jou belangrijk is om te weten.

 

Het doel van de reading is om op een zuivere wijze meer inzicht te krijgen in jezelf. Het ondersteunt je om dichter bij de essentie van je ware zelf te komen. Een reading geeft in korte tijd helderheid over waar je op dit moment staat in je leven. Je krijgt hierdoor een nieuw perspectief en doet inspiratie op om verder te gaan op je eigen unieke levenspad.

 

Tip! Een reading is een mooi startpunt van een natuurcoach traject.


Praktisch

De reading vindt plaats in een originele Mongoolse Ger op de Meentwerf (Hilversumse Meent, dichtbij Bussum).

Tijdens een reading zit je zelf rustig op de bank in de Ger. Je hoeft alleen je naam te noemen. De reader begint met gesloten ogen jouw energie te lezen en benoemt de informatie hardop. Jij kunt ondertussen luisteren en genieten van de sfeer van deze bijzondere plek.

Het is aan te raden de reading op te nemen op je mobiele telefoon (dictafoon) zodat je deze opnieuw kunt beluisteren. Een reading is altijd een momentopname.

Een reading kan ook online gegeven worden.

 

Iris is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Aurareaders en zij is één van de vaste aurareaders van het Centrum voor effectieve Intuïtie in Haarlem.  Zie Over Iris voor meer informatie over de reader.


Wat is de investering?

  • Een reading duurt (inclusief korte nabespreking) 1,5 tot 2 uur en bedraagt € 95,-
  • De bovengenoemde kosten zijn inclusief B.T.W.

Zie ook de Algemene voorwaarden


Ervaringen

Op een zeer integere en respectvolle manier heeft Iris mijn aura gelezen. De dingen die ze zag, waren ontzettend raak en relevant voor mij. Soms confronterend en ontroerend, soms bevestigend en geruststellend. Haar waarnemingen vormden aanleiding om naderhand dieper te kijken naar welke belemmerende overtuigingen ik heb en welke (jeugd) ervaringen hier aan ten grondslag liggen. Dit proces is ontzettend verhelderend en helend voor mij geweest en heeft mij de diepe impact van energetisch werk laten zien. De reading heeft mij veel inzicht gegeven. Inzicht in mijn kwaliteiten die aansluiten bij mijn toekomstige carrière, wat een gevoel van vertrouwen geeft, en bevestiging dat ik mij op het juiste pad begeef. Daarnaast heeft de reading inzicht gegeven in wat de uitdagingen zijn die ik in mezelf en in het leven tegenkom, waar die vandaan komen, en wat hierbij voor mij helpend kan zijn. Een bijzonder waardevolle ervaring!

(Vivian, 24 jaar)

 

Ik ben zwaar onder de indruk wat er tijdens de reading is verteld. Ongelofelijk hoe alles klopt! Het heeft bevestigd waar ik mee bezig ben. Het heeft mij geholpen mijn eigen kwaliteiten te erkennen en daar geen vraagtekens meer bij te zetten. De reading heeft mij geholpen milder naar mezelf te kijken. Iris zag wat angst om emoties te ervaren en ik voel dat ze er nu mogen zijn. Er is meer ruimte, meer zelfvertrouwen en zachte kracht in mij gekomen. Mega-treffend, ontroerend en waardevol. Ongelofelijk dat Iris dit alles met haar ogen dicht heeft kunnen 'zien'.

(Karen uit Zeist, 53 jaar)

 

Onlangs een reading gehad van Iris. Het is bijzonder om te ervaren dat zij mijn energie kan lezen, kan zien. Ze noemde thema's waar ik afgelopen periode veel over heb nagedacht. Dit gaf me een gevoel van erkenning en bevestiging, ik voelde me gezien. Daarbij gaf Iris informatie waardoor ik nog meer inzicht heb gekregen in mezelf. Mijn zelfvertrouwen groeit hierdoor. De dagen na de reading voelde ik me sterker, krachtiger en ervaar daardoor meer rust. Met respect en integriteit heeft Iris mijn aura gelezen.

(Barbara, 53 jaar)