Reading


Tijdens een reading wordt je energie ‘gelezen’. Iedereen heeft deze energie in en om zich heen. Het energieveld om je heen is je aura. In je lichaam zitten energiepunten, dit zijn je chakra's. In je energie heb je heel veel informatie, je "eigen weten". Doordat we vaak in ons hoofd zitten en gewend zijn aan een verstandelijke benadering, is het soms moeilijk bij deze informatie te komen. Door de reader wordt tijdens de reading, d.m.v. heldere waarneming, contact gemaakt met jouw informatie. Er wordt beschreven wat zichtbaar is in je energie. Het gaat erom wat op dit moment voor jou belangrijk is om te weten.

 

Het doel van de reading is om op een zuivere wijze meer inzicht te krijgen in jezelf. Het ondersteunt je om dichter bij de essentie van je ware zelf te komen. Een reading geeft in korte tijd helderheid over waar je op dit moment staat in je leven. Je krijgt hierdoor een nieuw perspectief en doet inspiratie op om verder te gaan op je eigen unieke levenspad.

 

Tip! Een reading is een mooi startpunt van een natuurcoach traject.


Praktisch

De reading vindt plaats in een originele Mongoolse Ger op de Meentwerf (Hilversumse Meent, dichtbij Bussum).

Tijdens een reading zit je zelf rustig op de bank in de Ger. Je hoeft alleen je naam te noemen. De reader begint met gesloten ogen jouw energie te lezen en benoemt de informatie hardop. Jij kunt ondertussen luisteren en genieten van de sfeer van deze bijzondere plek.

Het is aan te raden de reading op te nemen op je mobiele telefoon (dictafoon) zodat je deze opnieuw kunt beluisteren. Een reading is altijd een momentopname.

 

Zie Over Iris voor meer informatie over de reader.


Wat zijn de kosten?

  • Een reading duurt (inclusief nabespreking) c.a. 1,5 uur en kost € 75,-
  • De bovengenoemde kosten zijn inclusief B.T.W.

Zie ook de Algemene voorwaarden