Over Iris

Mijn missie is om mensen te begeleiden in bewustzijnsvergroting en om bij hun authentieke kern te komen. Altijd met het vertrouwen dat iedereen vanuit eigen kracht en balans keuzes kan maken. De wijsheid zit in jou! Soms is deze wijsheid diep verborgen.

 De diensten die ik aanbied binnen de praktijk (je) natuurbewustZijn ondersteunen je om dichter bij dit innerlijk weten en je eigen kracht te komen.

 De natuur en bewustzijnsoefeningen spelen een grote rol in mijn manier van begeleiden.

 

In mijn loopbaan als coach, trainer, pedagoog en HBO-docent heeft het begeleiden van anderen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling altijd centraal gestaan. Meditatie, bewust zijn, yoga, dans en uiteraard de natuur en de natuurlijke ritmes zijn een onlosmakelijk onderdeel van mijn leven.

 

Het leven zelf is voor mij de grootste ervaring en geweldige leerschool. Daarnaast heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd:

o.a. Pedagogische Wetenschappen (UvA), Didactische professionalisering, Mindfulness basistraining, Shin-do, Tao, NIA-dans, Eigentijdse kindercoaching, basisopleiding Natuurcoach (Innersteps).

Momenteel zit ik in de afrondende fase van de vierjarige opleiding tot Intuïtie Practitioner en professioneel aurareader bij het Centrum voor effectieve Intuïtie in Haarlem. Dit opleidingscentrum is opgericht door Carolina Bont (o.a. auteur van het boek: Hoogsensitiviteit als kracht).

 

Wie weet tot ziens!