Over Iris

Mijn naam is Iris en mijn missie is om mensen te begeleiden in bewustzijnsvergroting en om bij hun authentieke kern te komen. Altijd met het vertrouwen dat iedereen vanuit eigen kracht en balans keuzes kan maken. De wijsheid zit in jou! Soms is deze wijsheid diep verborgen.

De diensten die ik aanbied binnen de praktijk (je) natuurbewustZijn ondersteunen je om dichter bij dit innerlijk weten en je eigen kracht te komen.

De natuur en bewustzijnsoefeningen spelen een grote rol in mijn manier van begeleiden.

 

In mijn loopbaan als coach, trainer, pedagoog en HBO-docent heeft het begeleiden van anderen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling altijd centraal gestaan. Meditatie, intuïtie/innerlijk weten, (yoga-)dans, moederschap en uiteraard de natuur en de natuurlijke ritmes zijn een onlosmakelijk onderdeel van mijn leven.

 

Het leven zelf is voor mij het grootste avontuur en een geweldige leerschool! Vanuit mijn innerlijk weten leer ik ontzettend veel. Daarnaast heb ik vanuit een verlangen diverse opleidingen, trainingen en zelfstudies gevolgd:

o.a. Pedagogische Wetenschappen (UvA), Didactische professionalisering, Video-Interactie-begeleiding, Mindfulness basistraining, Shin-do, Tao, Gnosis, dans (NIA, ecstatic, ritual temple dancing), Eigentijdse kindercoaching, basisopleiding Natuurcoach (Innersteps), Primitief overleven en Primitief vermogen (Bosbeweging).

Daarnaast heb ik de vierjarige opleiding tot zowel Intuïtie Practitioner als professioneel aurareader succesvol afgerond bij het Centrum voor effectieve Intuïtie in Haarlem. Dit opleidingscentrum is opgericht door Carolina Bont (o.a. auteur van het boek: Hoogsensitiviteit als kracht).  Als aurareader ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging voor aurareaders en ben ik een van de vaste readers van het Centrum voor effectieve Intuïtie.

 

Binnen TAO ben ik getraind valleivrouw en heb ik het jaarprogramma Parelbewustzijn doorlopen. Mijn praktijk is doorverwijspartner van TAOtraining.nl, wat betekent dat je via mij korting kunt krijgen op de modules of het jaarprogramma. Neem gerust contact op als je hier vragen over hebt.

 

Wie weet tot ziens!